Odstartoval maraton třídních výletů

Aktuality19. června 2024Administrátor

K blížícímu se konci školního roku patří třídní výlety. Maraton výletů odstartovali žáci prvního stupně, kteří zavítali na zajímavá místa nejen v kraji, ale také mimo něj. 

Prvními aktéry, kteří se vydali na výlet byla parta z první, druhé, třetí a čtvrté třídy. Prvňáci, druháci a čtvrťáci se svými třídními učitelkami a asistentkami zavítali do plzeňské zoologické zahrady. Již od počátku bylo jasné, že výlet bude zajímavý, protože pan řidič přejel odbočku na Plzeň a pokračoval s žáky až za Cheb. Nic se ale nestalo, a po chvilce nabral správný směr a všichni se opravdu vydali do Plzně. Pak už vše probíhalo přesně podle plánu. Počasí přálo, děti se dozvěděly spoustu zajímavých inforamcí a zažily spoustu krásných zážitků. 

Třetí třída zůstala v našem kraji a vydala se na pěší turistiku za poznáním a sportovními zážitky do nedalekých Dasnic. Zde na ně čekalo hřiště, kde si všichni užívali. Podívali se také k místnímu lomu. Při cestě zpět se zatavili na občerstvení, které bylo opravdu bohaté a každý si dal vše, na co měl chuť.

Foto z výletů najdete na našem Facebooku