Prázdniny na naší škole

Prázdniny jsou sice časem odpočinku a klidu, pro naší školu tomu však není. Během léta prošly prostory školy velkými změnami. 

Mezi nejvější a nejvýznamnější události, které proběhly v průběhu léta byla dlouho očekávaná rekonstrukce toalet. V první etapě byla naplánována rekonsrukce v přízemí a své plány jsem splnili. Žáci a žačky I. stupně se dočkali nových, krásných, čistých toalet. Doufám, že v nejbližších letech se nám podaří zrekonstruovat i toalety ve druhém patře. 

Dalším překvapení pro žáky bylo vytvoření odpočinkové zóny, která vznikla v mezipatří. Tyto prostory doslova vybízely k něčemu takovému. Pro žáky zde vznikla klidová i akvitní zóna, kde mohou relaxovat, povídat si, ale také zahrát stolní fotbálek, či stolní tenis. 

Závěrem prázdnin byl pro všechny příchozí školáky i rodiče připraven fotokoutek, kde si mohli vytvořit krásné pamětní foto. 

A aby tomu nebylo málo, přes léto si celý pedagogický sbor lámal hlavu s organizací školního roku a musím uznat, že jejich nápady byly naprosto famózní a již v dalším příspěvku vám je představím/e. 

Přeji všem krásný, klidný školní rok 2024/2025

Za tým Základní školy Bukovany, Mgr. Andrea Csorbová - ředitelka školy.